Humberto: kabinetsformatie zit muurvast, hoe nu verder? (video)

Humberto: kabinetsformatie zit muurvast, hoe nu verder? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: kabinetsformatie zit muurvast, hoe nu verder? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Na een week praten zit de formatie nog steeds muurvast. Hoe groot is de kans op een goede afloop? Marieke Smits was te gast in Humberto en ziet het somber in. Een meerderheidskabinet zonder NSC is niet mogelijk, zeker niet nu het CDA heeft aangegeven niet mee te willen doen. NSC lijkt echter niet te bewegen. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Pieter Omtzigt reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video Bekijk deze video » Gijs Rademakers in Humberto: 'Chaotisch Kamerdebat doet vertrouwen geen goed' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Pieter Omtzigt is een mierenneuker en een twijfelaar' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Politiek :
Humberto: kabinetsformatie zit muurvast, hoe nu verder? (video)

Na een week praten zit de formatie nog steeds muurvast. Hoe groot is de kans op een goede afloop? Marieke Smits was te gast in Humberto en ziet het somber in. Een meerderheidskabinet zonder NSC is niet mogelijk, zeker niet nu het CDA heeft aangegeven niet mee te willen doen. NSC lijkt echter niet te bewegen.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's