Pieter Omtzigt reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video

Pieter Omtzigt reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video

Woensdag 14 februari om 22:04

<em>Pieter Omtzigt</em> reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video Het was een hectische dag in politiek Den Haag. De Tweede Kamer debatteerde over de vastgelopen formatie, wat resulteerde in veelvuldig geruzie tijdens het debat tussen de vier formerende partijen. DienstautoPieter Omtzigt kreeg het meest te verduren. Informateur Plasterk deed een duit in de zak door te onthullen dat Omtzigt ook met zijn dienstauto naar de veelbesproken afspraak met drie journalisten reed, vorige week. In Hart van Nederland reageert Omtzigt. Volgens hem zat het toch wat anders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Omtzigt in Hart van Nederland over financiën: "De emmer die de druppel deed overlopen" Bekijk deze video » Brand Amsterdam: bewoners naar ziekenhuis en kat overleden (video) Bekijk deze video » 112 Vandaag: ouderenbus in Zaandam verwoest door brandstichters (video) Bekijk deze video »
TV :

Het was een hectische dag in politiek Den Haag. De Tweede Kamer debatteerde over de vastgelopen formatie, wat resulteerde in veelvuldig geruzie tijdens het debat tussen de vier formerende partijen.

Dienstauto
Pieter Omtzigt kreeg het meest te verduren. Informateur Plasterk deed een duit in de zak door te onthullen dat Omtzigt ook met zijn dienstauto naar de veelbesproken afspraak met drie journalisten reed, vorige week. In Hart van Nederland reageert Omtzigt. Volgens hem zat het toch wat anders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's