Gemene opmerking naar Gordon door Gavin: bekijk de beelden

Gemene opmerking naar Gordon door Gavin: bekijk de beelden

<em>Gemene opmerking</em> naar Gordon door <em>Gavin</em>: bekijk de beelden Afgelopen week heeft Gordon een grote beslissing genomen door onder andere zijn theatertour te annuleren vanwege alle kritiek op zijn muzikale comeback. Het lijkt erop dat zijn ex Gavin nu ook reageert op het nieuws omtrent Gordon. Hij sneert naar de zanger: "Ik geniet van alle juice", schrijft hij in een Instagram Story. GenietenOp zaterdag plaatst Gavin een opvallende foto in zijn Instagram Story. Hij deelt een foto van zichzelf, waarbij hij schrijft: "Ik zit hier gewoon te genieten van de juice." De kans is zeer groot dat hij hiermee doelt op Gordon, laat Bart Ettekoven weten bij Shownieuws. Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven. Bekijk ook Shownieuws over afgeblazen theatertour Gordon: ‘Hij moet ook kunnen incasseren’ Bekijk deze video » Johan Derksen geirriteerd over plotselinge stop Gordon: 'Zinloos interview' (video) Bekijk deze video » Bekijk ook Wilfred Genee over afgeblazen comeback Gordon: ‘Had meer zelfrelativering erin kunnen gooien’ Bekijk deze video » Johan Derksen geirriteerd over plotselinge stop Gordon: 'Zinloos interview' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 3 maart om 10:48

Afgelopen week heeft Gordon een grote beslissing genomen door onder andere zijn theatertour te annuleren vanwege alle kritiek op zijn muzikale comeback. Het lijkt erop dat zijn ex Gavin nu ook reageert op het nieuws omtrent Gordon. Hij sneert naar de zanger: "Ik geniet van alle juice", schrijft hij in een Instagram Story.

Genieten
Op zaterdag plaatst Gavin een opvallende foto in zijn Instagram Story. Hij deelt een foto van zichzelf, waarbij hij schrijft: "Ik zit hier gewoon te genieten van de juice." De kans is zeer groot dat hij hiermee doelt op Gordon, laat Bart Ettekoven weten bij Shownieuws.

Bekijk het Shownieuws-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's