Ik Hou van Holland gemist? Tatum Dagelet geeft Linda's moeder een vibrator

Ik Hou van Holland gemist? Tatum Dagelet geeft Linda's moeder een vibrator

<em>Ik Hou van Holland</em> gemist? <em>Tatum Dagelet</em> geeft Linda's moeder een <em>vibrator</em> Tatum Dagelet was de eerste bekende vriendin van Johnny de Mol. De relatie hield niet lang stand, toch hebben zij Sinterklaas gevierd. Linda de Mol nodigde de twee samen uit voor Ik hou van Holland en haalt herinneringen op over deze Sinterklaasavond. Dit uitte zich in een gênant moment. Tatum heeft namelijk een vibrator aan haar schoonmoeder gegeven. Bekijk het fragment hierboven. Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 24 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Davina Michelle blundert tijdens Playboy-vraag in Ik Hou Van Holland (video) Bekijk deze video » Johnny de Mol in Ik hou van Holland: voorruit of voorhuid? Bekijk deze video »
Zondag 3 maart om 10:05

Tatum Dagelet was de eerste bekende vriendin van Johnny de Mol. De relatie hield niet lang stand, toch hebben zij Sinterklaas gevierd. Linda de Mol nodigde de twee samen uit voor Ik hou van Holland en haalt herinneringen op over deze Sinterklaasavond. Dit uitte zich in een gênant moment. Tatum heeft namelijk een vibrator aan haar schoonmoeder gegeven. Bekijk het fragment hierboven.

Het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 24 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's