F1 ophef! Jos Verstappen in aanval op Christian Horner, Max naar Mercedes? (RTL Boulevard)

F1 ophef! Jos Verstappen in aanval op Christian Horner, Max naar Mercedes? (RTL Boulevard)

<em>F1</em> ophef! Jos <em>Verstappen</em> in aanval op <em>Christian Horner</em>, Max naar Mercedes? (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard F1 ophef! De vader van Max, Jos Verstappen opent de aanval op Christian Horner, de teambaas van het uiterst succesvolle Red Bull Racing. Jos reageert in de Daily Mail, een Britse tabloid op de spanning die binnen het team zou heersen. MaxHorner ligt onder een vergrootglas nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag. Volgens Jos Verstappen dreigt het team uit elkaar te vallen hierdoor. Teambaas Toto Wolff gooit nog eens olie op het vuur door te suggereren dat Max in 2025 mogelijk zou overstappen naar zijn Mercedes-AMG Petronas... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Max Verstappen solo op Time Magazine-cover, eerste Nederlander sinds 1966 Bekijk deze video » Formule 1-auto Max Verstappen vaart door grachten in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Formule 1: Wereldkampioen Max Verstappen wint op geweldige wijze de GP van Abu Dhabi Bekijk deze video »
Autosport :
F1 ophef! Jos Verstappen in aanval op Christian Horner, Max naar Mercedes? (RTL Boulevard)
Zondag 3 maart om 19:55

In RTL Boulevard F1 ophef! De vader van Max, Jos Verstappen opent de aanval op Christian Horner, de teambaas van het uiterst succesvolle Red Bull Racing. Jos reageert in de Daily Mail, een Britse tabloid op de spanning die binnen het team zou heersen.

Max
Horner ligt onder een vergrootglas nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag. Volgens Jos Verstappen dreigt het team uit elkaar te vallen hierdoor. Teambaas Toto Wolff gooit nog eens olie op het vuur door te suggereren dat Max in 2025 mogelijk zou overstappen naar zijn Mercedes-AMG Petronas...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's