Woeste Thomas Berge door lege zaal in Leeuwarden (video)

Woeste Thomas Berge door lege zaal in Leeuwarden (video)

Woeste <em>Thomas Berge</em> door lege zaal in Leeuwarden (video) Thomas Berge was afgelopen vrijdag 1 maart voor een optreden in de Friese stad Leeuwarden, maar er kwamen bijna geen fans opdagen. VergissingThomas is woest door een lege zaal in Club Zayn in Leeuwarden. Er is iets fout gegaan tijdens het promoten van de Hollandse avond. Er is een vergissing gemaakt met het tijdstip. Vandaar dat de zaal leeg was. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de aankondiging van het feestje van Thomas Berge. Bekijk ook The Masked Singer: de Tuinkabouter rockt op het podium met Radar Love (video) Bekijk deze video » Dit is de eerste Showbizz-baby van 2024! (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thomas Berge was afgelopen vrijdag 1 maart voor een optreden in de Friese stad Leeuwarden, maar er kwamen bijna geen fans opdagen.

Vergissing
Thomas is woest door een lege zaal in Club Zayn in Leeuwarden. Er is iets fout gegaan tijdens het promoten van de Hollandse avond. Er is een vergissing gemaakt met het tijdstip. Vandaar dat de zaal leeg was.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de aankondiging van het feestje van Thomas Berge.

Actuele video's

Meer actuele video's