Dit is de eerste Showbizz-baby van 2024! (video)

Dit is de eerste Showbizz-baby van 2024! (video)

Dinsdag 9 januari om 09:04

Er is weer babynieuws in Showbizzland. Shownieuws vertelt erover en Bart Ettekoven merkt op dat dit de eerste Showbizz-baby van dit jaar is. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Dit is de eerste <em>Showbizz-baby</em> van 2024! (video) Er is weer babynieuws in Showbizzland. Shownieuws vertelt erover en Bart Ettekoven merkt op dat dit de eerste Showbizz-baby van dit jaar is. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. GelukThomas Berge heeft een dochtertje gekregen. Eerder schreven we al over de stralende Thomas en de toen nog zwangere Elianne. Nu stralen ze van geluk door de geboorte van hun kindje. "Ik ben gezegend en klaar voor dit nieuwe avontuur", vertelde Elianne eerder aan RTL Boulevard. Thomas Berge verwacht tweede kindje: "We kunnen niet wachten" Bekijk de Shownieuws-video over het koppel en hun nieuwe liefdesbaby hierboven. Bekijk ook Zwangere vriendin Thomas Berge opgenomen in ziekenhuis (Shownieuws) Bekijk deze video » The Masked Singer: de Tuinkabouter rockt op het podium met Radar Love (video) Bekijk deze video »
Show :

Geluk
Thomas Berge heeft een dochtertje gekregen. Eerder schreven we al over de stralende Thomas en de toen nog zwangere Elianne. Nu stralen ze van geluk door de geboorte van hun kindje. "Ik ben gezegend en klaar voor dit nieuwe avontuur", vertelde Elianne eerder aan RTL Boulevard.

Thomas Berge verwacht tweede kindje: "We kunnen niet wachten"

Bekijk de Shownieuws-video over het koppel en hun nieuwe liefdesbaby hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's