Waldemar Torenstra in De geknipte gast open over dementerende vader: 'Totaal andere man'

Waldemar Torenstra in De geknipte gast open over dementerende vader: 'Totaal andere man'

Waldemar Torenstra in <em>De geknipte gast</em> open over dementerende vader: 'Totaal andere man' In De geknipte gast vertelt Waldemar Torenstra meer over zijn vader die lijdt aan Alzheimer. Hij zit in het stadium dat hij weet dat hij veel aan het vergeten is en dat hij veel kleurt in een kleurboek. “Een totaal andere man”, vertelt de acteur. Bekijk de video van De geknipte gast hieronder. De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) De geknipte gast: Ernst Daniël Smid vertelt over strijd tegen Parkinson en relatie met zijn vader Bekijk deze video » De geknipte gast: Kees van der Spek open over het ‘rottigste’ moment uit zijn leven Bekijk deze video » Eerste beelden De geknipte gast met Janne Schra: ‘Zo’n heftige druk’ Bekijk deze video »

In De geknipte gast vertelt Waldemar Torenstra meer over zijn vader die lijdt aan Alzheimer. Hij zit in het stadium dat hij weet dat hij veel aan het vergeten is en dat hij veel kleurt in een kleurboek. “Een totaal andere man”, vertelt de acteur.

Bekijk de video van De geknipte gast hieronder.

De geknipte gast is elke vrijdag rond 21.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De geknipte gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's