URK!: zingende Teun heeft volgens Greetje een 'hetero- en een homo-stem'

URK!: zingende Teun heeft volgens Greetje een 'hetero- en een homo-stem'

<em>URK!</em>: zingende Teun heeft volgens Greetje een 'hetero- en een homo-stem' In de realityserie URK! zingen Greetje en Teun erop los in de auto. En Greetje komt met een opvallende conclusie. Teun laat weten en horen dat hij twee stemmen heeft. Zijn vriendin is het daar helemaal mee eens, volgens haar heeft hij een 'hetero- en een ‘homo-stem'… Bekijk de Shownieuws-video met beelden van URK! hierboven. URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Jacomien (Urk!) klaar met online haat: ‘Hoeven elkaar niet allemaal mooi te vinden’ Bekijk deze video » URK!: Teun wil dakterras verbouwen, maar is niet vooruit te branden Bekijk deze video » Greetje uit URK! wil zelfportret door Teun: "Dan wil ik wel dat je minimaal je waffel houdt" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de realityserie URK! zingen Greetje en Teun erop los in de auto. En Greetje komt met een opvallende conclusie. Teun laat weten en horen dat hij twee stemmen heeft. Zijn vriendin is het daar helemaal mee eens, volgens haar heeft hij een 'hetero- en een ‘homo-stem'…

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van URK! hierboven.

URK! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's