Vermissing Dodewaard: 'Deze horrorverhalen gaan rond'

Vermissing Dodewaard: 'Deze horrorverhalen gaan rond'

Woensdag 6 maart om 07:54

Een heel gezin (man, vrouw en drie kinderen) wordt sinds afgelopen zaterdag vermist in Dodewaard (Gelderland). Waar zouden die mensen toch gebleven kunnen zijn? Hart van Nederland toog naar het dorp en sprak met buurtgenoten: 'Ik maak me best wel heel veel zorgen', vertelt een van hen.

'Horrorverhalen'
De politie doet onderzoek en wil daar vooralsnog weinig over kwijt, waardoor de geruchtenmolen alleen maar verder op stoom raakt. 'Ik hoor allemaal horrorverhalen. Van één klein verhaaltje wordt een heel groot verhaal gemaakt. Zoals.. dat hij weg is met zijn kinderen en dat zij verdwenen is', vertelt een andere buurtgenoot.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

Vermissing <em>Dodewaard</em>: 'Deze horrorverhalen gaan rond' Een heel gezin (man, vrouw en drie kinderen) wordt sinds afgelopen zaterdag vermist in Dodewaard (Gelderland). Waar zouden die mensen toch gebleven kunnen zijn? Hart van Nederland toog naar het dorp en sprak met buurtgenoten: 'Ik maak me best wel heel veel zorgen', vertelt een van hen. 'Horrorverhalen'De politie doet onderzoek en wil daar vooralsnog weinig over kwijt, waardoor de geruchtenmolen alleen maar verder op stoom raakt. 'Ik hoor allemaal horrorverhalen. Van één klein verhaaltje wordt een heel groot verhaal gemaakt. Zoals.. dat hij weg is met zijn kinderen en dat zij verdwenen is', vertelt een andere buurtgenoot. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's