Malou wil niet bij Sarath zitten in Married at First Sight: 'Dan heb je geen respect voor me'

Malou wil niet bij Sarath zitten in Married at First Sight: 'Dan heb je geen respect voor me'

Wednesday 6 March om 08:07

Het huwelijk van Sarath en Malou in Married at First Sight strandde al snel en tijdens het koppelsdiner werd wederom pijnlijk duidelijk waarom dat was. Daarnaast was het ook nog maar de vraag of die laatste überhaupt zou verschijnen maar toen ze dat deed was het weerzien koel en aan tafel deed ze er alles aan om zover mogelijk bij haar ex-echtgenoot vandaan te zitten. 'Dan heb je geen respect voor me', reageert die.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Malou wil niet bij Sarath zitten in <em>Married at First Sight:</em> 'Dan heb je geen respect voor me' Het huwelijk van Sarath en Malou in Married at First Sight strandde al snel en tijdens het koppelsdiner werd wederom pijnlijk duidelijk waarom dat was. Daarnaast was het ook nog maar de vraag of die laatste überhaupt zou verschijnen maar toen ze dat deed was het weerzien koel en aan tafel deed ze er alles aan om zover mogelijk bij haar ex-echtgenoot vandaan te zitten. 'Dan heb je geen respect voor me', reageert die. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Married at First Sight: Jeppe verrast Jantine in haar eigen huis Bekijk deze video » Vermissing Dodewaard: 'Deze horrorverhalen gaan rond' Bekijk deze video » Suzanne maant Bastiaan: 'Niet gaan overgeven!' (Married at First Sight) Bekijk deze video »
TV :
Malou wil niet bij Sarath zitten in Married at First Sight: 'Dan heb je geen respect voor me'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's