Erica Meiland: 'Ons buitenland-programma komt vanaf september op tv'

Erica Meiland: 'Ons buitenland-programma komt vanaf september op tv'

Wednesday 6 March om 09:14

De familie Meiland gooit momenteel hoge ogen met Chateau Meiland VIPS, dat mooie kijkcijfers oplevert voor SBS6. Die opnames zitten er echter alweer op en dus is het tijd voor nieuwe plannen. Zo gaan ze in de zomer bijvoorbeeld op pad met een tv-ploeg: 'In juni en juni gaan we in het buitenland wat opnemen en dat komt in september op de buis', vertelt Erica.

Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook duidelijk wordt of we de nieuwe verhuizing van de Meilandjes weer op tv gaan zien, hieronder

Erica Meiland: 'Ons buitenland-programma komt vanaf september op tv' De familie Meiland gooit momenteel hoge ogen met Chateau Meiland VIPS, dat mooie kijkcijfers oplevert voor SBS6. Die opnames zitten er echter alweer op en dus is het tijd voor nieuwe plannen. Zo gaan ze in de zomer bijvoorbeeld op pad met een tv-ploeg: 'In juni en juni gaan we in het buitenland wat opnemen en dat komt in september op de buis', vertelt Erica. Bekijk het fragment van Shownieuws, waarin ook duidelijk wordt of we de nieuwe verhuizing van de Meilandjes weer op tv gaan zien, hieronder Bekijk ook Chateau Meiland VIPS gemist? Debbie van B&B Vol Liefde en Patty Brard te gast Bekijk deze video » Malou wil niet bij Sarath zitten in Married at First Sight: 'Dan heb je geen respect voor me' Bekijk deze video » Bridget Maasland heeft zelfspot en plaatst deze foto Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's