Chateau Meiland VIPS gemist? Debbie van B&B Vol Liefde en Patty Brard te gast

Chateau Meiland VIPS gemist? Debbie van B&B Vol Liefde en Patty Brard te gast

Dinsdag 5 maart om 18:41

Debbie van B&B Vol Liefde en Patty Brard waren te gast in de tweede aflevering van Chateau Meiland VIPS. Maxime heeft het toch een beetje moeilijk met het feit dat Patty voor Shownieuws werkt. Ze heeft het gevoel niet alles te kunnen zeggen. Prompt begint Patty te vissen of Maxime misschien zwanger is...

Bekijk de beelden van Chateau Meiland VIPS hieronder.

<em>Chateau Meiland VIPS</em> gemist? Debbie van <em>B&amp;B Vol Liefde</em> en <em>Patty Brard</em> te gast Debbie van B&B Vol Liefde en Patty Brard waren te gast in de tweede aflevering van Chateau Meiland VIPS. Maxime heeft het toch een beetje moeilijk met het feit dat Patty voor Shownieuws werkt. Ze heeft het gevoel niet alles te kunnen zeggen. Prompt begint Patty te vissen of Maxime misschien zwanger is... Bekijk de beelden van Chateau Meiland VIPS hieronder. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland VIPS: Angela de Jong niet, welke BN'ers kunnen we wel verwachten? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Echtgenoot John de Bever in Shownieuws over Martien Meiland: "Dit krijgt nog wel een staartje" Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's