Video: blijft ASML in Nederland?

Video: blijft ASML in Nederland?

Woensdag 6 maart om 10:46

Het kabinet zou er volgens De Telegraaf alles aan willen doen om te voorkomen dat ASML, toch wel de tech-parel van Nederland, naar het buitenland vertrekt. Het vestigingsklimaat voor bedrijven van deze grootte verslechtert en daardoor bestaat de kans dat ze, in navolging van bijvoorbeeld Shell en Unilever, naar het buitenland vertrekken, met alle economische gevolgen van dien.

WNL-presentatrice Samantha van Wijk sprak dinsdag bij Goedemorgen Nederland met tech-investeerder Eva de Mol over het ASML-nieuws. Bekijk dat fragment hieronder.

Video: blijft <em>ASML</em> in Nederland? Het kabinet zou er volgens De Telegraaf alles aan willen doen om te voorkomen dat ASML, toch wel de tech-parel van Nederland, naar het buitenland vertrekt. Het vestigingsklimaat voor bedrijven van deze grootte verslechtert en daardoor bestaat de kans dat ze, in navolging van bijvoorbeeld Shell en Unilever, naar het buitenland vertrekken, met alle economische gevolgen van dien. WNL-presentatrice Samantha van Wijk sprak dinsdag bij Goedemorgen Nederland met tech-investeerder Eva de Mol over het ASML-nieuws. Bekijk dat fragment hieronder. Bekijk ook Malou wil niet bij Sarath zitten in Married at First Sight: 'Dan heb je geen respect voor me' Bekijk deze video » Erica Meiland: 'Ons buitenland-programma komt vanaf september op tv' Bekijk deze video » ZIEN: Raymond Mens en Sofie van den Enk clashen bij Op1 over Trump Bekijk deze video »
TV :
Video: blijft ASML in Nederland?

Actuele video's

Meer actuele video's