Vandaag Inside: Pieter Cobelens niet gecanceld maar kost veel make-up

Vandaag Inside: Pieter Cobelens niet gecanceld maar kost veel make-up

Donderdag 7 maart om 11:25

Er gaat kennelijk een hardnekkig gerucht dat Pieter Cobelens is gecanceld. De mannen van Vandaag Inside reageren daar verbaasd op. Hij is gewoon welkom maar hij kost wel veel make-up. Volgens René kost Pieters make-up de visagiste 300 in plaats van normaal 15 euro. Johan weet te vertellen dat ze voor Pieter een emmer vol mee neemt...

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: <em>Pieter Cobelens</em> niet gecanceld maar kost veel make-up Er gaat kennelijk een hardnekkig gerucht dat Pieter Cobelens is gecanceld. De mannen van Vandaag Inside reageren daar verbaasd op. Hij is gewoon welkom maar hij kost wel veel make-up. Volgens René kost Pieters make-up de visagiste 300 in plaats van normaal 15 euro. Johan weet te vertellen dat ze voor Pieter een emmer vol mee neemt... Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's