Karin Bloemen heeft belangrijke boodschap over nepaccounts: ‘Trap er niet in!’

Karin Bloemen heeft belangrijke boodschap over nepaccounts: ‘Trap er niet in!’

<em>Karin Bloemen</em> heeft belangrijke boodschap over nepaccounts: ‘Trap er niet in!’ Karin Bloemen heeft een belangrijke boodschap voor haar fans. Er zijn namelijk meerdere nepaccounts actief die beweren de echte Karin Bloemen te zijn en daar is de comédienne niet blij mee. “Er is er maar één hè?”, aldus Bloemen in een video op social media. “Trap er niet in!” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zie: Karin Bloemen zit 40 jaar in het vak: 'Het is niet het doel, maar de weg ernaartoe' Bekijk deze video » Video: Flemming, Jim Bakkum, Simon Keizer, Karin Bloemen en Bizzey spelen Amsterdam Bekijk deze video » Vrijdag in MAX pubquiz: Karin Bloemen tapt biertje maar Sybrand spuugt het uit Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 7 maart om 12:29

Karin Bloemen heeft een belangrijke boodschap voor haar fans. Er zijn namelijk meerdere nepaccounts actief die beweren de echte Karin Bloemen te zijn en daar is de comédienne niet blij mee. “Er is er maar één hè?”, aldus Bloemen in een video op social media. “Trap er niet in!”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's