Zien: de schattige puppy van Maxim Froger en zijn vriendin Ruby

Zien: de schattige puppy van Maxim Froger en zijn vriendin Ruby

Zien: de schattige puppy van Maxim Froger en zijn vriendin Ruby Maxim Froger en zijn vriendin Ruby vonden het blijkbaar tijd voor een nieuwe stap in hun relatie. De zoon van René en Natasja Froger heeft namelijk samen met zijn geliefde een puppy in huis genomen. Maxim’s vader en moeder zijn ook helemaal weg van het schattige hondje dat de naam Nobi heeft gekregen. Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ook Maxim geeft op in Expeditie Robinson: "Wat een kneuzen dit seizoen" (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: René Froger danst met kleindochter Bekijk deze video » René Froger in Europapa met Joost Klein: "Goede beat, daar houden we van" Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 7 maart om 12:22

Maxim Froger en zijn vriendin Ruby vonden het blijkbaar tijd voor een nieuwe stap in hun relatie. De zoon van René en Natasja Froger heeft namelijk samen met zijn geliefde een puppy in huis genomen. Maxim’s vader en moeder zijn ook helemaal weg van het schattige hondje dat de naam Nobi heeft gekregen.

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's