Bizarre twist bij ontbijt De Verraders: 'Ik neem je mee m’n graf in!'

Bizarre twist bij ontbijt De Verraders: 'Ik neem je mee m’n graf in!'

Bizarre twist bij ontbijt <em>De Verraders</em>: 'Ik neem je mee m’n graf in!' In De Verraders is het tijd voor het ontbijt maar de strijd barst gelijk los. Jeremy blaast nogal hoog van de toren en gaat gelijk los als hij merkt dat Kathelijn er niet is. Hij denkt dat ze is vermoord door de verraders en zegt tegen een van zijn vrienden dat hij hem meeneemt in zijn graf. Het zou een domme en doorzichtige keuze zijn. Ook wil hij zijn lot verzegelen aan Tom. Maar dan komt Kathelijn binnenlopen… Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Slaat De Verraders zonder BN'ers wel aan? "De kijker gaat beslissen" Bekijk deze video » De Verraders: Lucinda heeft ondanks het schild niet goed geslapen Bekijk deze video » Drama in De Verraders: tranen vloeien rijkelijk tijdens verbanning getrouwe (video) Bekijk deze video »
Donderdag 7 maart om 16:31

In De Verraders is het tijd voor het ontbijt maar de strijd barst gelijk los. Jeremy blaast nogal hoog van de toren en gaat gelijk los als hij merkt dat Kathelijn er niet is. Hij denkt dat ze is vermoord door de verraders en zegt tegen een van zijn vrienden dat hij hem meeneemt in zijn graf. Het zou een domme en doorzichtige keuze zijn. Ook wil hij zijn lot verzegelen aan Tom. Maar dan komt Kathelijn binnenlopen…

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's