Johan Derksen ontbreekt donderdag bij Vandaag Inside vanwege ziekte (video)

Johan Derksen ontbreekt donderdag bij Vandaag Inside vanwege ziekte (video)

Donderdag 7 maart om 21:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ontbreekt donderdag bij <em>Vandaag Inside</em> vanwege ziekte (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen ontbreekt donderdag aan de talkshowtafel van Vandaag Inside. Derksen is geveld door de griep, zo vertelt Wilfred Genee donderdag voorafgaand aan de uitzending. Rutger Castricum vervangt hem en is samen met Wouter de Winther en Raymond Mens te gast. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Johan Derksen ontbreekt donderdag aan de talkshowtafel van Vandaag Inside. Derksen is geveld door de griep, zo vertelt Wilfred Genee donderdag voorafgaand aan de uitzending. Rutger Castricum vervangt hem en is samen met Wouter de Winther en Raymond Mens te gast.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's