Helene Hendriks over De Oranjezondag: 'Bijzondere rol voor Noa Vahle'

Helene Hendriks over De Oranjezondag: 'Bijzondere rol voor Noa Vahle'

Vrijdag 8 maart om 09:56

Helene Hendriks is vanaf komende zondagavond om half tien iedere week te zien met haar nieuwe talkshow De Oranjezondag. Wat kunnen we daar zoal van verwachten? 'Rutger Castricum is er iedere week bij en we hebben natuurlijk Noa Vahle. Die gaat iedere week bij een prominent op bezoek, de eerste die ze bezoekt is Guus Hiddink. En we hebben her en der muziek.'

Helene Hendriks over <em>De Oranjezondag</em>: 'Bijzondere rol voor Noa Vahle' Helene Hendriks is vanaf komende zondagavond om half tien iedere week te zien met haar nieuwe talkshow De Oranjezondag. Wat kunnen we daar zoal van verwachten? 'Rutger Castricum is er iedere week bij en we hebben natuurlijk Noa Vahle. Die gaat iedere week bij een prominent op bezoek, de eerste die ze bezoekt is Guus Hiddink. En we hebben her en der muziek.' De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Hélène Hendiks geeft zieke Johan Derksen beterschapskus: 'Dag schatje' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'We moeten Gordon tegen zichzelf in bescherming nemen, niet naar Vandaag Inside' Bekijk deze video » 'Moet je Johan Derksen opzetten als hij overlijdt?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's