Bram (B&B vol liefde) schrijft boek: 'Weet niet wie m'n vader is, moeder met borderline'

Bram (B&B vol liefde) schrijft boek: 'Weet niet wie m'n vader is, moeder met borderline'

Bram (<em>B&amp;B vol liefde</em>) schrijft boek: 'Weet niet wie m'n vader is, moeder met borderline' Het liefdesleven van Bram Eijgenhuijsen werd uitgebreid gevolgd in B&B vol liefde, maar nu kun je ook te weten komen wat hij zoal in zijn turbulente privéleven heeft meegemaakt. “Heel weinig mensen weten dat ik ben opgegroeid met een moeder met borderline en dat ik niet weet wie mijn vader is”, laat de realityster, die in Zweden woont, onder meer weten in een video op Instagram (zie hierboven). Vanaf 7 mei ligt zijn autobiografie Een wild leven in de winkel. Bekijk de video van Shownieuws met Bram's beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Marian (B&B Vol Liefde) deelt droevig nieuws en neemt drastisch besluit: 'Ik weet er geen raad mee' Bekijk deze video » Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde: "Huwelijk voegt niets toe" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » 'Tantra Walter' uit B&B Vol Liefde bevestigt relatiebreuk: 'Sinds september uit elkaar' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 8 March om 12:50

Het liefdesleven van Bram Eijgenhuijsen werd uitgebreid gevolgd in B&B vol liefde, maar nu kun je ook te weten komen wat hij zoal in zijn turbulente privéleven heeft meegemaakt. “Heel weinig mensen weten dat ik ben opgegroeid met een moeder met borderline en dat ik niet weet wie mijn vader is”, laat de realityster, die in Zweden woont, onder meer weten in een video op Instagram (zie hierboven). Vanaf 7 mei ligt zijn autobiografie Een wild leven in de winkel.

Bekijk de video van Shownieuws met Bram's beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's