Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde: "Huwelijk voegt niets toe" (RTL Boulevard)

Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde: "Huwelijk voegt niets toe" (RTL Boulevard)

Debbie en Paul uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Huwelijk voegt niets toe&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Een tweede B&B Vol Liefde-huwelijk zit er voorlopig niet in zoals dat van Astrid en Harmjan, voor Debbie en Paul. De twee zitten voor het eerst samen aan het kerstdiner, met een plekje vrij voor Aran van RTL Boulevard. TrouwerijGedrieën bespreken ze onder het genot van kaasfondue de mogelijkheid van een trouwerij. Debbie en Paul hebben er beide geen behoefte aan. "Een huwelijk voegt niets toe", aldus een verliefde Paul. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Winter Vol Liefde: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video) Bekijk deze video » Zien: foto's van huwelijk Raymond van Barneveld en Julia (RTL Boulevard) Bekijk deze video » ZIEN: Dirk Kuyt is getrouwd met zijn Kate Bekijk deze video »
Entertainment :
Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde: "Huwelijk voegt niets toe" (RTL Boulevard)
Dinsdag 26 december 2023 om 13:27

Een tweede B&B Vol Liefde-huwelijk zit er voorlopig niet in zoals dat van Astrid en Harmjan, voor Debbie en Paul. De twee zitten voor het eerst samen aan het kerstdiner, met een plekje vrij voor Aran van RTL Boulevard.

Trouwerij
Gedrieën bespreken ze onder het genot van kaasfondue de mogelijkheid van een trouwerij. Debbie en Paul hebben er beide geen behoefte aan. "Een huwelijk voegt niets toe", aldus een verliefde Paul.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's