De Oranjezondag: Hélène Hendriks regelt Rutger Castricum als vaste gast, ‘wilde ik heel graag’

De Oranjezondag: Hélène Hendriks regelt Rutger Castricum als vaste gast, ‘wilde ik heel graag’

<em>De Oranjezondag</em>: Hélène Hendriks regelt Rutger Castricum als vaste gast, ‘wilde ik heel graag’ Zondag 10 maart gaat het nieuwe programma De Oranjezondag van start op SBS6. Hélène Hendriks hoopt dat ze ook op de zondag een populaire talkshow kan maken, deze keer profiteert ze niet van het gat dat de heren van Vandaag Inside doordeweeks achterlaten. Ze heeft Rutger Castricum geregeld als vaste gast, dat wilde ze heel graag. Waarom, dat legt Hélène uit in de Shownieuws-video hierboven. De Oranjezondag is vanaf zondag 10 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Hélène Hendiks geeft zieke Johan Derksen beterschapskus: 'Dag schatje' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Rutger Castricum vervangt zieke Johan Derksen: 'Dit zou hij nu zeggen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen keert vrijdag na ziekte terug aan tafel Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 8 maart om 12:33

Zondag 10 maart gaat het nieuwe programma De Oranjezondag van start op SBS6. Hélène Hendriks hoopt dat ze ook op de zondag een populaire talkshow kan maken, deze keer profiteert ze niet van het gat dat de heren van Vandaag Inside doordeweeks achterlaten. Ze heeft Rutger Castricum geregeld als vaste gast, dat wilde ze heel graag. Waarom, dat legt Hélène uit in de Shownieuws-video hierboven.

De Oranjezondag is vanaf zondag 10 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's