Vijf gewonden door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden

Vijf gewonden door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden

<em>Vijf gewonden</em> door bus die tegen boom knalt in Den Haag: bekijk de beelden In Den Haag zijn vrijdagochtend vijf gewonden gevallen bij een ongeval met een bus. Om een nog onbekende reden verloor de chauffeur de macht over het stuur en vervolgens botste de bus tegen een boom. Het ging mis toen de bus vanaf de Calandstraat naar rechts afsloeg richting de Neherkade. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: dode en zwaargewonde door steekpartij in Den Haag (video) Bekijk deze video » Treinproblemen rondom Schiphol: dit is er aan de hand en op dit tijdstip is het voorbij Bekijk deze video » Zien! Eerste asperges komen er nu al aan dankzij lekker weer (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 8 maart om 13:52

In Den Haag zijn vrijdagochtend vijf gewonden gevallen bij een ongeval met een bus. Om een nog onbekende reden verloor de chauffeur de macht over het stuur en vervolgens botste de bus tegen een boom. Het ging mis toen de bus vanaf de Calandstraat naar rechts afsloeg richting de Neherkade. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's