Zien! Eerste asperges komen er nu al aan dankzij lekker weer (Hart van Nederland)

Zien! Eerste asperges komen er nu al aan dankzij lekker weer (Hart van Nederland)

Zien! Eerste asperges komen er nu al aan dankzij lekker weer (<em>Hart van Nederland</em>) Veel chefs en lekkerbekken wachten er alweer vele maanden op: asperges. En alle liefhebbers van het witte goud hebben geluk, want dankzij het goede lenteweer komen de eerste asperges uit Brabant er nu al aan. Aspergeboer Maarten van Hoof is dolblij. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Mysterie rond vijf gevonden raskatten in Tuitjenhorn: waarom werden ze gedumpt? Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en zwaargewonde door steekpartij in Den Haag (video) Bekijk deze video » Treinproblemen rondom Schiphol: dit is er aan de hand en op dit tijdstip is het voorbij Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 8 maart om 12:58

Veel chefs en lekkerbekken wachten er alweer vele maanden op: asperges. En alle liefhebbers van het witte goud hebben geluk, want dankzij het goede lenteweer komen de eerste asperges uit Brabant er nu al aan. Aspergeboer Maarten van Hoof is dolblij.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's