Sjoerd van Ramshorst zingt Kon ik maar even bij je zijn: beter dan Gordon?

Sjoerd van Ramshorst zingt Kon ik maar even bij je zijn: beter dan Gordon?

Sjoerd van Ramshorst zingt <em>Kon ik maar even bij je zijn</em>: beter dan Gordon? Bekijk in de video hierboven: heren Vandaag Inside liggen dubbel om valse comeback Gordon In Met het mes op tafel is Sjoerd van Ramshorst niet alleen de presentator, hij zingt er ook nog eens bij voor wat entertainment. En deze keer zingt Sjoerd een erg bekend nummer van niemand minder dan Gordon… Het is een opvallend moment om Kon ik maar even bij je zijn te zingen, een hit van Gordon uit de jaren ‘90. Gordon annuleerde vorige week zijn theatertour en ligt onder vuur vanwege zijn valse comeback-optreden. De vraag die daarom direct boven komt drijven: wie zingt het beter, Gordon of Sjoerd? Bekijk hieronder Sjoerd van Ramshorst die Kon ik maar even bij je zijn zingt. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Gordon kan écht niet zonder aandacht: ALWEER terug op Instagram Bekijk deze video » Gordon wil tóch aanschuiven bij Vandaag Inside: 'Veeg de vloer met die gasten aan!' (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'We moeten Gordon tegen zichzelf in bescherming nemen, niet naar Vandaag Inside' Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 8 maart om 14:33

Bekijk in de video hierboven: heren Vandaag Inside liggen dubbel om valse comeback Gordon

In Met het mes op tafel is Sjoerd van Ramshorst niet alleen de presentator, hij zingt er ook nog eens bij voor wat entertainment. En deze keer zingt Sjoerd een erg bekend nummer van niemand minder dan Gordon…

Het is een opvallend moment om Kon ik maar even bij je zijn te zingen, een hit van Gordon uit de jaren ‘90. Gordon annuleerde vorige week zijn theatertour en ligt onder vuur vanwege zijn valse comeback-optreden. De vraag die daarom direct boven komt drijven: wie zingt het beter, Gordon of Sjoerd?

Bekijk hieronder Sjoerd van Ramshorst die Kon ik maar even bij je zijn zingt.

Actuele video's

Meer actuele video's