Gordon wil tóch aanschuiven bij Vandaag Inside: 'Veeg de vloer met die gasten aan!' (video)

Gordon wil tóch aanschuiven bij Vandaag Inside: 'Veeg de vloer met die gasten aan!' (video)

Donderdag 7 maart om 18:35

Gordon zou toch wel bij Vandaag Inside willen aanschuiven, omdat hij de vloer wil aanvegen met Johan, Wilfred en René. Dat vertelt hij in De 538 Middagshow.

Lees verder onder de video.

Gordon wil tóch aanschuiven bij <em>Vandaag Inside</em>: 'Veeg de vloer met die gasten aan!' (video) Gordon zou toch wel bij Vandaag Inside willen aanschuiven, omdat hij de vloer wil aanvegen met Johan, Wilfred en René. Dat vertelt hij in De 538 Middagshow. Lees verder onder de video. ComebackHet is een turbulente periode voor Gordon. Onlangs kondigde hij een album en theatertour aan, maar besloot de concertreeks even later terug te trekken nadat er veel kritiek op zijn optredens en prestaties was gekomen. In De 538 Middagshow met Frank reageert Gordon voor het eerst én op de vraag of hij in Vandaag Inside komt of niet. Bekijk het fragment uit de 538 Middagshow hierboven. Johan Dersen over ontwijkende Omtzigt: 'Dit is gênant' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan in Vandaag Inside over Chris Woerts' eerste podcast: "En, weggegooid?" Bekijk deze video » Johan Derksen over Arno Vermeulen in VI: 'Wordt totaal niet serieus genomen' (video) Bekijk deze video »
TV :

Comeback
Het is een turbulente periode voor Gordon. Onlangs kondigde hij een album en theatertour aan, maar besloot de concertreeks even later terug te trekken nadat er veel kritiek op zijn optredens en prestaties was gekomen. In De 538 Middagshow met Frank reageert Gordon voor het eerst én op de vraag of hij in Vandaag Inside komt of niet.

Bekijk het fragment uit de 538 Middagshow hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's