Met het mes op tafel: kijkers enthousiast over zangkunsten Sjoerd van Ramshorst

Met het mes op tafel: kijkers enthousiast over zangkunsten Sjoerd van Ramshorst

<em>Met het mes op tafel</em>: kijkers enthousiast over zangkunsten Sjoerd van Ramshorst Sinds kort is niemand minder dan Sjoerd van Ramshorst de presentator van Met het mes op tafel. Maar het blijkt dat Sjoerd meer kan dan alleen presenteren. Hij zingt het liedje Sophietje en de reacties onder de video zijn overwegend zeer positief… Bekijk de beelden van Met het mes op tafel hieronder. Met het mes op tafel is iedere werkdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Met het mes op tafel: Herman van der Zandt geeft stokje door aan Sjoerd van Ramshorst Bekijk deze video » Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak Bekijk deze video » Kijkers Met Het Mes Op Tafel! lovend op X over debuut Sjoerd van Ramshorst Bekijk deze video »
Friday 23 February om 16:22

Sinds kort is niemand minder dan Sjoerd van Ramshorst de presentator van Met het mes op tafel. Maar het blijkt dat Sjoerd meer kan dan alleen presenteren. Hij zingt het liedje Sophietje en de reacties onder de video zijn overwegend zeer positief…

Bekijk de beelden van Met het mes op tafel hieronder.

Met het mes op tafel is iedere werkdag om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's