RTL Boulevard: 'Jeroen Pauw stapt over van BNNVARA naar PowNed voor talkshow' (video)

RTL Boulevard: 'Jeroen Pauw stapt over van BNNVARA naar PowNed voor talkshow' (video)

Vrijdag 8 maart om 19:38

Volgens Tina Nijkamp maakt Jeroen Pauw binnenkort een opmerkelijke transfer, om daar een vrijdagavond-talkshow te maken. RTL Boulevard weet er meer over, zo is te zien in onderstaand fragment.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Jeroen Pauw stapt over van BNNVARA naar PowNed voor talkshow' (video) Volgens Tina Nijkamp maakt Jeroen Pauw binnenkort een opmerkelijke transfer, om daar een vrijdagavond-talkshow te maken. RTL Boulevard weet er meer over, zo is te zien in onderstaand fragment. Lees verder onder de video. TransferHet zijn niet langer de gasten aan de talkshowtafel, maar de talkshowpresentatoren zélf die in het nieuws komen. Eerst natuurlijk Khalid Kasem en vandaag zijn tijdelijke opvolger Jeroen Pauw. Volgens tv-deskundige Tina Nijkamp staat hij namelijk op het punt een opzienbarende transfer te maken: naar PowNed. De omroep heeft de plannen inmiddels bevestigd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: 'Jeroen Pauw stapt over van BNNVARA naar PowNed voor talkshow' (video)

Transfer
Het zijn niet langer de gasten aan de talkshowtafel, maar de talkshowpresentatoren zélf die in het nieuws komen. Eerst natuurlijk Khalid Kasem en vandaag zijn tijdelijke opvolger Jeroen Pauw. Volgens tv-deskundige Tina Nijkamp staat hij namelijk op het punt een opzienbarende transfer te maken: naar PowNed. De omroep heeft de plannen inmiddels bevestigd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's