Johan Derksen over afwezigheid: 'Ik heb iets heel naars meegemaakt'

Johan Derksen over afwezigheid: 'Ik heb iets heel naars meegemaakt'

Zaterdag 9 maart om 08:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over afwezigheid: 'Ik heb iets heel naars meegemaakt' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelde vrijdag in Vandaag Inside waarom hij de uitzending van donderdag liet schieten. 'Ik heb al jarenlang een liesbreuk en door corona was er destijds geen plek in het ziekenhuis.' Nu speelde die liesbreuk toch ineens weer op, toen zijn darm klem kwam te zitten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Johan Derksen vertelde vrijdag in Vandaag Inside waarom hij de uitzending van donderdag liet schieten. 'Ik heb al jarenlang een liesbreuk en door corona was er destijds geen plek in het ziekenhuis.' Nu speelde die liesbreuk toch ineens weer op, toen zijn darm klem kwam te zitten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's