De Oranjezondag: 'week van de lentekriebels' leidt tot ordinaire grap

De Oranjezondag: 'week van de lentekriebels' leidt tot ordinaire grap

Maandag 11 maart om 10:58

De 'week van de lentekriebels' werd zondagavond besproken in De Oranjezondag en daar vonden de aanwezige gasten uiteraard wel wat van. Een grap van Robert Doornbos zorgde voor nogal wat gelach in de studio en toen Rutger Castricum daar nog een ordinaire opmerking overheen maakte was het hek natuurlijk helemaal van de dam.

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hieronder

De Oranjezondag: '<em>week van de lentekriebels</em>' leidt tot ordinaire grap De 'week van de lentekriebels' werd zondagavond besproken in De Oranjezondag en daar vonden de aanwezige gasten uiteraard wel wat van. Een grap van Robert Doornbos zorgde voor nogal wat gelach in de studio en toen Rutger Castricum daar nog een ordinaire opmerking overheen maakte was het hek natuurlijk helemaal van de dam. Bekijk het fragment van De Oranjezondag hieronder De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
TV :

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's