Henk trots op woonwagenleven in Nachtdieren: 'Wasbak is heilige plek van de vrouw'

Henk trots op woonwagenleven in Nachtdieren: 'Wasbak is heilige plek van de vrouw'

Henk trots op woonwagenleven in <em>Nachtdieren</em>: 'Wasbak is heilige plek van de vrouw' In Nachtdieren vertelt Henk aan Raven van Dorst dat hij trots is op het leven dat hij leidt in het woonwagenkamp. Hij vertelt meer over zijn ‘normes en waardes’. Zoals dat ze niet hun handen wassen in de wasbak. ”Dat is de heilige plek van de vrouw, daar was zij haar groenten in.” Maar Henk geeft toe dat hij ook geen heilige is… Bekijk de video van Nachtdieren hieronder. Nachtdieren is elke zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Nieuw seizoen Nachtdieren: Raven van Dorst over de mooie verhalen van komend seizoen! Bekijk deze video » Nieuw seizoen Nachtdieren met Raven van Dorst, vanaf zondag 7 januari te zien Bekijk deze video » Nachtdieren: Raven komt jongen ‘s nachts op straat tegen in Nijmegen, ‘beetje luguber’ Bekijk deze video »
Maandag 11 maart om 11:26

In Nachtdieren vertelt Henk aan Raven van Dorst dat hij trots is op het leven dat hij leidt in het woonwagenkamp. Hij vertelt meer over zijn ‘normes en waardes’. Zoals dat ze niet hun handen wassen in de wasbak. ”Dat is de heilige plek van de vrouw, daar was zij haar groenten in.” Maar Henk geeft toe dat hij ook geen heilige is…

Bekijk de video van Nachtdieren hieronder.

Nachtdieren is elke zondag rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Nachtdieren terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's