Nieuw seizoen Nachtdieren: Raven van Dorst over de mooie verhalen van komend seizoen!

Nieuw seizoen Nachtdieren: Raven van Dorst over de mooie verhalen van komend seizoen!

Saturday 6 January om 15:47

In het nieuwe seizoen van Nachtdieren gaat presentator Raven van Dorst diens grenzen voorbij. Dit seizoen gaat Van Dorst namelijk het nachtleven ontdekken in het buitenland. Onder andere in Berlijn en Londen gaat Raven van Dorst nachtelijk vertier onderzoeken.

Nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen van Nachtdieren gaat zondag 7 januari van start op NPO 3. In de straten van Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem komt Van Dorst nog steeds nieuwe geheimen van de nacht tegen. Ook dit seizoen belooft weer grappige, opzienbarende en soms ontroerende gesprekken.

Bekijk het fragment van Raven van Dorst bij Renze hieronder.

Nieuw seizoen Nachtdieren: <em>Raven van Dorst</em> over de mooie verhalen van komend seizoen! In het nieuwe seizoen van Nachtdieren gaat presentator Raven van Dorst diens grenzen voorbij. Dit seizoen gaat Van Dorst namelijk het nachtleven ontdekken in het buitenland. Onder andere in Berlijn en Londen gaat Raven van Dorst nachtelijk vertier onderzoeken. Nieuw seizoenHet nieuwe seizoen van Nachtdieren gaat zondag 7 januari van start op NPO 3. In de straten van Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem komt Van Dorst nog steeds nieuwe geheimen van de nacht tegen. Ook dit seizoen belooft weer grappige, opzienbarende en soms ontroerende gesprekken. Bekijk het fragment van Raven van Dorst bij Renze hieronder. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 6 van Nachtdieren. Bekijk ook Nieuw seizoen Nachtdieren: ‘Alsof er hete messen in mijn ogen worden gestoken’ Bekijk deze video » Maandag in Nachtdieren: Ester is openhartig over haar GHB-verslaving Bekijk deze video » Maandag in Nachtdieren: Raven van Dorst ontmoet pleger van huiselijk geweld Bekijk deze video » Rachel in Nachtdieren over persoonlijkheidsstoornis: ‘We zijn met zes op het moment’ Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Nachtdieren: Raven van Dorst over de mooie verhalen van komend seizoen!

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 6 van Nachtdieren.

Actuele video's

Meer actuele video's