Vandaag Inside: WAAR is Kate Middleton gebleven en wat is er aan de hand?

Vandaag Inside: WAAR is Kate Middleton gebleven en wat is er aan de hand?

Dinsdag 12 maart om 07:33

De Britten raken niet uitgesproken over de afwezigheid van Kate Middleton en de bewerkte gezinsfoto die de prinses maandag naar buiten bracht heeft de complottheoriën daaromtrent alleen maar verder doen aanwakkeren. Grote vraag blijft: waar is die vrouw gebleven? Wat is er met haar aan de hand? Johan Derksen en koningshuisverslaggever Rick Evers lieten er maandagavond hun licht over schijnen bij Vandaag Inside.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: WAAR is <em>Kate Middleton</em> gebleven en wat is er aan de hand? De Britten raken niet uitgesproken over de afwezigheid van Kate Middleton en de bewerkte gezinsfoto die de prinses maandag naar buiten bracht heeft de complottheoriën daaromtrent alleen maar verder doen aanwakkeren. Grote vraag blijft: waar is die vrouw gebleven? Wat is er met haar aan de hand? Johan Derksen en koningshuisverslaggever Rick Evers lieten er maandagavond hun licht over schijnen bij Vandaag Inside. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's