Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt Vandaag Inside en zou het liefst in publiek gaan zitten'

Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt Vandaag Inside en zou het liefst in publiek gaan zitten'

Dinsdag 12 maart om 08:56

Als Wilfred Genee na afloop van Vandaag Inside nog wat napraat met koningshuisverslaggever Rick Evers gaat het op een gegeven over onze koning, Willem-Alexander. Zou die weleens naar het programma kijken? 'Ik denk het wel. Je ziet toch zelf ook wel dat hij het type is wat hier gewoon eigenlijk in het publiek zou willen zitten', vertelt die laatste. En wat zou Máxima ervan vinden?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt <em>Vandaag Inside</em> en zou het liefst in publiek gaan zitten' Als Wilfred Genee na afloop van Vandaag Inside nog wat napraat met koningshuisverslaggever Rick Evers gaat het op een gegeven over onze koning, Willem-Alexander. Zou die weleens naar het programma kijken? 'Ik denk het wel. Je ziet toch zelf ook wel dat hij het type is wat hier gewoon eigenlijk in het publiek zou willen zitten', vertelt die laatste. En wat zou Máxima ervan vinden? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's