Zien! Zes agenten vallen binnen bij Hans Teeuwen: "Schamen jullie je niet een beetje?"

Zien! Zes agenten vallen binnen bij Hans Teeuwen: "Schamen jullie je niet een beetje?"

Dinsdag 12 maart om 18:20

Zes agenten vallen binnen bij Hans Teeuwen. Zij zagen een revolver liggen in het filmpje dat de cabaretier eerder vandaag op Instagram plaatste waarin hij Femke Halsema persifleerde.

Schamen
Volgens de wet moet dit in beslag genomen worden. Teeuwen transformeert acuut weer in de burgemeester van Amsterdam. Hij heeft nog wel een vraag aan de politie als zichzelf terwijl hij hen uitgeleide doet. "Schamen jullie je niet een beetje, voor deze flauwekul", aldus Hans Teeuwen die duidelijk niet onder de indruk is.

Bekijk de Instagrambeelden in een fragment uit Shownieuws hieronder

Zien! Zes agenten vallen binnen bij <em>Hans Teeuwen</em>: &quot;Schamen jullie je niet een beetje?&quot; Zes agenten vallen binnen bij Hans Teeuwen. Zij zagen een revolver liggen in het filmpje dat de cabaretier eerder vandaag op Instagram plaatste waarin hij Femke Halsema persifleerde. SchamenVolgens de wet moet dit in beslag genomen worden. Teeuwen transformeert acuut weer in de burgemeester van Amsterdam. Hij heeft nog wel een vraag aan de politie als zichzelf terwijl hij hen uitgeleide doet. "Schamen jullie je niet een beetje, voor deze flauwekul", aldus Hans Teeuwen die duidelijk niet onder de indruk is. Bekijk de Instagrambeelden in een fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Hans Teeuwen volgt Nick en Simon: 'Ik ga ook uit elkaar, extreem pijnlijk' (video) Bekijk deze video » Sinterklaas Hans Teeuwen: 'Ik ben ook over grenzen gegaan' (video) Bekijk deze video » Pijnlijk: Shownieuws-desk valt stil na grap Hans Teeuwen over Tom Egbers Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's