Zien! Parkeerwachters Efteling sorteren auto's op kleur (Hart van Nederland)

Zien! Parkeerwachters Efteling sorteren auto's op kleur (Hart van Nederland)

Zien! Parkeerwachters <em>Efteling</em> sorteren auto's op kleur (<em>Hart van Nederland</em>) De parkeerwachters van de Efteling waren in een creatieve bui. Op dronebeelden is te zien dat de auto's zijn gesorteerd op kleur. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook F1: Tom Coronel over machtstrijd bij Red Bull Racing tussen Helmut Marko en Christian Horner (HvNl) Bekijk deze video » Gianni de W's slachtoffers aan woord in rechtbank: "Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang" (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: snelwegen rondom Eindhoven afgesloten vanwege dreigend gaslek Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 13 maart om 15:57

De parkeerwachters van de Efteling waren in een creatieve bui. Op dronebeelden is te zien dat de auto's zijn gesorteerd op kleur.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's