Hart van Nederland: snelwegen rondom Eindhoven afgesloten vanwege dreigend gaslek

Hart van Nederland: snelwegen rondom Eindhoven afgesloten vanwege dreigend gaslek

Woensdag 13 maart om 14:19

Twee rijstroken van de N2 en ook de A2 tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Leenderheide zijn vanwege een dreigend gaslek afgesloten. Een grote gasleiding staat op het punt te bezwijken en mocht deze kapot gaan dan is dat behoorlijk gevaarlijk meldt een woordvoerder van de brandweer aan Hart van Nederland.

Geëvacueerd
Naast het afsluiten van de wegen zijn uit voorzorg mensen geëvacueerd. Mensen in naastgelegen gebouwen en hotels zijn op de hoogte gebracht zodat zij zich op een eventuele evacuatie kunnen voorbereiden. Verder is er een NL-Alert uitgegaan. De woordvoerder van de brandweer legt uit dat een pompinstallatie aan het verzakken is wat er weer voor zorgt dat de gasleiding kan verzakken.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder

<em>Hart van Nederland</em>: snelwegen rondom <em>Eindhoven</em> afgesloten vanwege dreigend gaslek Twee rijstroken van de N2 en ook de A2 tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Leenderheide zijn vanwege een dreigend gaslek afgesloten. Een grote gasleiding staat op het punt te bezwijken en mocht deze kapot gaan dan is dat behoorlijk gevaarlijk meldt een woordvoerder van de brandweer aan Hart van Nederland. GeëvacueerdNaast het afsluiten van de wegen zijn uit voorzorg mensen geëvacueerd. Mensen in naastgelegen gebouwen en hotels zijn op de hoogte gebracht zodat zij zich op een eventuele evacuatie kunnen voorbereiden. Verder is er een NL-Alert uitgegaan. De woordvoerder van de brandweer legt uit dat een pompinstallatie aan het verzakken is wat er weer voor zorgt dat de gasleiding kan verzakken. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrouw (75) doodgestoken in Eindhoven, echtgenoot verdacht: 'Allebei schattige mensen' Bekijk deze video » Bauke Vaatstra, vader van Marianne, begraven naast zijn dochter Bekijk deze video » Gianni de W's slachtoffers aan woord in rechtbank: "Ik was pas 15 en jij maakte mij zo ontzettend bang" (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's