Tim Hofman blikt terug op BOOS-interview met John de Mol: 'Enorme faalangst' (video)

Tim Hofman blikt terug op BOOS-interview met John de Mol: 'Enorme faalangst' (video)

Woensdag 13 maart om 19:16

In RTL Boulevard deed Tim Hofman uit de doeken dat hij last heeft van faalangst. Zo ook vlak voor het BOOS-interview dat hij hield met John de Mol.

Lees verder onder de video.

Tim Hofman blikt terug op <em>BOOS</em>-interview met John de Mol: 'Enorme faalangst' (video) In RTL Boulevard deed Tim Hofman uit de doeken dat hij last heeft van faalangst. Zo ook vlak voor het BOOS-interview dat hij hield met John de Mol. Lees verder onder de video. Presentator Tim Hofman werkt al geruime tijd aan een boek waarin hij een pleidooi houdt voor een minder bang bestaan. Vandaag maakt hij zijn plannen bekend en hij geeft hij toe zelf ook last te hebben van angsten. Bijvoorbeeld tijdens zijn BOOS-interview met John de Mol rondom de aantijgingen van het programma The Voice Of Holland. In RTL Boulevard deed Hofman zijn verhaal. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Tim Hofman blikt terug op BOOS-interview met John de Mol: 'Enorme faalangst' (video)

Presentator Tim Hofman werkt al geruime tijd aan een boek waarin hij een pleidooi houdt voor een minder bang bestaan. Vandaag maakt hij zijn plannen bekend en hij geeft hij toe zelf ook last te hebben van angsten. Bijvoorbeeld tijdens zijn BOOS-interview met John de Mol rondom de aantijgingen van het programma The Voice Of Holland. In RTL Boulevard deed Hofman zijn verhaal.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's