Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo en Janine gaan in relatietherapie (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo en Janine gaan in relatietherapie (video)

Donderdag 14 maart om 18:07

In Goede Tijden, Slechte Tijden hebben Ludo en Janine sinds in tijden weer een leuke date gehad. Het zit Janine toch niet helemaal lekker en tot grote verbazing van Ludo geeft ze aan in relatietherapie te willen gaan. Gaat het de twee lukken om weer dichter tot elkaar te komen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Ludo en Janine gaan in relatietherapie (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden hebben Ludo en Janine sinds in tijden weer een leuke date gehad. Het zit Janine toch niet helemaal lekker en tot grote verbazing van Ludo geeft ze aan in relatietherapie te willen gaan. Gaat het de twee lukken om weer dichter tot elkaar te komen? Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. GTST: Waarom is Naomi zo bang voor Steef dat ze naar haar moeder terug wil? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Henk maakt zich grote zorgen om Laura (video) Bekijk deze video » Spanning in Goede Tijden, Slechte Tijden: oplichter Simon in de val gelokt (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo en Janine gaan in relatietherapie (video)

Actuele video's

Meer actuele video's