Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL)

Wilders over afpakken premierschap: "Unfair, niet zoals het hoort in democratie" (HvNL)

<em>Wilders</em> over afpakken premierschap: &quot;Unfair, niet zoals het hoort in democratie&quot; (<em>HvNL</em>) In Hart van Nederland geeft Wilders uitleg over hoe het afpakken van zijn premierschap is gegaan. Hij vond wel degelijk dat hij premier had moet worden. De partij van Caroline van der Plas (BBB) had dat ook prima gevonden. UnfairWelke partij het pertinent niet wilde hebben moet de pers zelf maar achterkomen vindt Wilders. Geert is voor zijn doen lang van stof tegen de pers. Hij vervolgt: "Ik vind het unfair" en "eigenlijk niet zoals het hoort in een democratie". Maar Wilders heeft de afweging gemaakt, hoe pijnlijk en onrechtvaardig het ook is: het landsbelang weegt zwaarder. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders op X: "En vergeet niet: ik zal nog premier van Nederland worden" (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zorgneppers! Zorgmedewerkers halen vals diploma van social media (Hart van Nederland) Bekijk deze video » RTL Nieuws: 'Geert Wilders wordt waarschijnlijk geen premier van nieuw kabinet' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 14 maart om 10:42

In Hart van Nederland geeft Wilders uitleg over hoe het afpakken van zijn premierschap is gegaan. Hij vond wel degelijk dat hij premier had moet worden. De partij van Caroline van der Plas (BBB) had dat ook prima gevonden.

Unfair
Welke partij het pertinent niet wilde hebben moet de pers zelf maar achterkomen vindt Wilders. Geert is voor zijn doen lang van stof tegen de pers. Hij vervolgt: "Ik vind het unfair" en "eigenlijk niet zoals het hoort in een democratie". Maar Wilders heeft de afweging gemaakt, hoe pijnlijk en onrechtvaardig het ook is: het landsbelang weegt zwaarder.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's