Kopen zonder kijken: stel baalt enorm na puzzelrit, 'meeste huizen niet cool'

Kopen zonder kijken: stel baalt enorm na puzzelrit, 'meeste huizen niet cool'

<em>Kopen zonder kijken</em>: stel baalt enorm na puzzelrit, 'meeste huizen niet cool' Je zou verwachten dat de deelnemers van Kopen zonder kijken dolblij zijn dat ze eindelijk hun nieuwe woning te zien krijgen. Maar maandagavond is de sfeer nogal gespannen… Woning in DelftAmanch en Deyar zoeken een woning in Delft maar na de puzzelrit zakt de moed ze in de schoenen. Ze zijn niet bepaald blij met de woningen die ze te zien kregen, een van deze stulpjes is voor het koppel gekocht door de experts. “Bij nader inzien vonden we de meeste huizen niet zo heel cool.” Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen zonder kijken: Toon (10) wil graag een gamebureau en raam in zijn kamer Bekijk deze video » Sylvia Geersen in Chateau Meiland VIPS: 'Toen ik 15 was overleed mijn zus' Bekijk deze video » Maandag in Kopen Zonder Kijken: 'In Delft blijven betekent vierkante meters loslaten' Bekijk deze video »
Monday 18 March om 13:02

Je zou verwachten dat de deelnemers van Kopen zonder kijken dolblij zijn dat ze eindelijk hun nieuwe woning te zien krijgen. Maar maandagavond is de sfeer nogal gespannen…

Woning in Delft
Amanch en Deyar zoeken een woning in Delft maar na de puzzelrit zakt de moed ze in de schoenen. Ze zijn niet bepaald blij met de woningen die ze te zien kregen, een van deze stulpjes is voor het koppel gekocht door de experts. “Bij nader inzien vonden we de meeste huizen niet zo heel cool.”

Bekijk het fragment van Kopen zonder kijken hieronder.

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's