Maandag in Kopen Zonder Kijken: 'In Delft blijven betekent vierkante meters loslaten'

Maandag in Kopen Zonder Kijken: 'In Delft blijven betekent vierkante meters loslaten'

Maandag 18 maart om 09:10

Maandagavond zien we in een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken hoe Amanch en Deyar op zoek gaan naar een woning in Delft en dat blijkt helaas erg lastig. Makelaar Alex van Keulen kan dan ook niet anders dan duidelijk zijn tegen het stel: 'De keuze is heel simpel. In Delft.. dan moet je echt de vierkante meters loslaten. Of vinden wij de woonruimte zo belangrijk dat we buiten Delft gaan kijken en dan een grotere woning gaan kopen?'

Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder

Maandag in <em>Kopen Zonder Kijken</em>: 'In Delft blijven betekent vierkante meters loslaten' Maandagavond zien we in een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken hoe Amanch en Deyar op zoek gaan naar een woning in Delft en dat blijkt helaas erg lastig. Makelaar Alex van Keulen kan dan ook niet anders dan duidelijk zijn tegen het stel: 'De keuze is heel simpel. In Delft.. dan moet je echt de vierkante meters loslaten. Of vinden wij de woonruimte zo belangrijk dat we buiten Delft gaan kijken en dan een grotere woning gaan kopen?' Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken hieronder Kopen Zonder Kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kopen zonder kijken: Toon (10) wil graag een gamebureau en raam in zijn kamer Bekijk deze video » Kijkcijfers maandag: verslaat Kopen Zonder Kijken Chateau Meiland VIPS? Bekijk deze video » 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Kopen Zonder Kijken: 'In Delft blijven betekent vierkante meters loslaten'

Kopen Zonder Kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's