Kopen zonder kijken: Toon (10) wil graag een gamebureau en raam in zijn kamer

Kopen zonder kijken: Toon (10) wil graag een gamebureau en raam in zijn kamer

<em>Kopen zonder kijken</em>: Toon (10) wil graag een gamebureau en raam in zijn kamer In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken doet voor het eerst een single moeder mee. Niet alleen Myra, maar ook haar 10-jarige zoon Toon mag wensen doorgeven voor het huis dat de experts voor ze gaan kopen. En Toon wil graag een raam in zijn kamer, maar een gamebureau en goede wifi vindt hij ook erg belangrijk… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder. Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: droom van Roos Reedijk komt uit met rol in Het Sinterklaasjournaal (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Kopen zonder kijken start maandag 11 maart: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Maandag in Kopen Zonder Kijken: Martijn verrast Myra, de allereerste single die meedoet Bekijk deze video »
Maandag 11 maart om 13:43

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken doet voor het eerst een single moeder mee. Niet alleen Myra, maar ook haar 10-jarige zoon Toon mag wensen doorgeven voor het huis dat de experts voor ze gaan kopen. En Toon wil graag een raam in zijn kamer, maar een gamebureau en goede wifi vindt hij ook erg belangrijk…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken hieronder.

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's