Ruzie achter de schermen bij Married At First Sight, Eveline Stallaart reageert (video)

Ruzie achter de schermen bij Married At First Sight, Eveline Stallaart reageert (video)

Woensdag 20 maart om 20:26

Nu de koppelsweek in Married at First Sight is aangebroken kunnen de stellen eindelijk hun ervaringen uitwisselen over het avontuur-van-hun-leven. En al op de eerste dag wordt duidelijk dat niet iedereen even happy in love is.

Ruzie
Het zorgt al enkele dagen voor veel kritiek op het programma en ook achter de schermen rommelt het. De 'experts' en de programmamakers lijken lijnrecht tegenover elkaar te staan. Is de formule uitgewerkt? Eveline Stallaart reageert in RTL Boulevard.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Ruzie achter de schermen bij <em>Married At First Sight</em>, Eveline Stallaart reageert (video) Nu de koppelsweek in Married at First Sight is aangebroken kunnen de stellen eindelijk hun ervaringen uitwisselen over het avontuur-van-hun-leven. En al op de eerste dag wordt duidelijk dat niet iedereen even happy in love is. RuzieHet zorgt al enkele dagen voor veel kritiek op het programma en ook achter de schermen rommelt het. De 'experts' en de programmamakers lijken lijnrecht tegenover elkaar te staan. Is de formule uitgewerkt? Eveline Stallaart reageert in RTL Boulevard. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.
TV :
Ruzie achter de schermen bij Married At First Sight, Eveline Stallaart reageert (video)

Actuele video's

Meer actuele video's