Musical Elisabeth komt terug naar Nederland: Pia Douwes speelt weer de hoofdrol

Musical Elisabeth komt terug naar Nederland: Pia Douwes speelt weer de hoofdrol

Musical <em>Elisabeth</em> komt terug naar Nederland: Pia Douwes speelt weer de hoofdrol Goed nieuws in musicalland, want Elisabeth keert terug op het toneel. Het was de grote vraag wie de hoofdrol zou scoren en Pia Douwes zou opvolgen, en dat is nu bekend. Niemand minder dan Pia Douwes zelf gaat opnieuw de hoofdrol spelen. Vanaf volgend jaar zal de actrice wederom als de Oostenrijkse keizerin Sissi onder meer het imponerende Mijn leven is van mij zingen. Bekijk de video van Shownieuws met een fragment van Mijn leven is van mij hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Musical Awards, the Kick-Off: cast van The Prom bouwt feestje met 'Sta op en dans' Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 21 maart om 14:40

Goed nieuws in musicalland, want Elisabeth keert terug op het toneel. Het was de grote vraag wie de hoofdrol zou scoren en Pia Douwes zou opvolgen, en dat is nu bekend. Niemand minder dan Pia Douwes zelf gaat opnieuw de hoofdrol spelen. Vanaf volgend jaar zal de actrice wederom als de Oostenrijkse keizerin Sissi onder meer het imponerende Mijn leven is van mij zingen.

Bekijk de video van Shownieuws met een fragment van Mijn leven is van mij hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's