Zien: Yentl en de Boer over tienjarig jubileum in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Zien: Yentl en de Boer over tienjarig jubileum in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Donderdag 21 maart om 18:31

Afgelopen weekend werden ze genomineerd voor de Annie M. G. Schmidt prijs: Yentl en de Boer. Al tien jaar zijn ze een cabaretduo. Vanwege hun tienjarig bestaan komt het duo met een nieuw album en een bijbehorende concertreeks. Alles is nog mogelijk verschijnt op 17 juli, zo vertelden ze in De Avondshow met Arjen Lubach, waar ze ook nog een bijzonder 'om en om'-liedje speelden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Yentl en de Boer</em> over tienjarig jubileum in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> (video) Afgelopen weekend werden ze genomineerd voor de Annie M. G. Schmidt prijs: Yentl en de Boer. Al tien jaar zijn ze een cabaretduo. Vanwege hun tienjarig bestaan komt het duo met een nieuw album en een bijbehorende concertreeks. Alles is nog mogelijk verschijnt op 17 juli, zo vertelden ze in De Avondshow met Arjen Lubach, waar ze ook nog een bijzonder 'om en om'-liedje speelden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Zien: Joost Klein presenteert Europapa voor Songfestival bij Arjen Lubach (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: granaat gevonden in de Efteling, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst Bekijk deze video » Zien: De Avondshow met Arjen Lubach ft. Jan Böhmermann - Verder naar Rechts / Weiter nach Rechts (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Yentl en de Boer over tienjarig jubileum in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Actuele video's

Meer actuele video's