De Avondshow met Arjen Lubach: granaat gevonden in de Efteling, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst

De Avondshow met Arjen Lubach: granaat gevonden in de Efteling, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: granaat gevonden in de <em>Efteling</em>, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst In De Avondshow met Arjen Lubach aandacht voor de granaat die bij Doornroosje in de Efteling is gevonden. Ook de sprookjeswereld verhardt zich en wordt grimmiger volgens Arjen. Maar geen nood, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Avondshow met Arjen Lubach (@deavondshowmetarjenlubach) Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Start nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Tex de Wit kiest (geen) nieuwe premier met cavia-race (video) Bekijk deze video » Zien: Joost Klein presenteert Europapa voor Songfestival bij Arjen Lubach (video) Bekijk deze video »
Donderdag 7 maart om 08:42

In De Avondshow met Arjen Lubach aandacht voor de granaat die bij Doornroosje in de Efteling is gevonden. Ook de sprookjeswereld verhardt zich en wordt grimmiger volgens Arjen. Maar geen nood, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's