Zien: Joost Klein presenteert Europapa voor Songfestival bij Arjen Lubach (video)

Zien: Joost Klein presenteert Europapa voor Songfestival bij Arjen Lubach (video)

Donderdag 29 februari om 21:13

Joost Klein heeft donderdag zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival gepresenteerd: Europapa. Hij sprak met Arjen Lubach in de speciaal ingelaste uitzending van *De Middag/Avondshow.

Lees verder onder de video.

Europapa: een groot feest?
Even geleden werd al bekend dat Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen op het internationale liedjesfestijn dat dit jaar plaatsvindt in Malmö. Hij heeft het nummer geschreven voor zijn vader, die is overleden aan kanker. Joost belooft dat zijn act een groot feest wordt. Het is de grote vraag hoe de bookmakers nu gaan reageren op Europapa

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Zien: Joost Klein presenteert <em>Europapa</em> voor Songfestival bij Arjen Lubach (video) Joost Klein heeft donderdag zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival gepresenteerd: Europapa. Hij sprak met Arjen Lubach in de speciaal ingelaste uitzending van *De Middag/Avondshow. Lees verder onder de video. Joost Klein over zijn songfestivalnummer Europapa Europapa: een groot feest?Even geleden werd al bekend dat Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen op het internationale liedjesfestijn dat dit jaar plaatsvindt in Malmö. Hij heeft het nummer geschreven voor zijn vader, die is overleden aan kanker. Joost belooft dat zijn act een groot feest wordt. Het is de grote vraag hoe de bookmakers nu gaan reageren op Europapa… Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Nederland Songfestival 2024: Joost Klein - Europapa Bekijk deze video » Zien: Paul Elstak werkte met Joost Klein aan Songfestivalnummer Europapa (video) Bekijk deze video » Gerard Joling reageert op Songfestivalnummer Joost Klein: ‘Word er blij van' (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Joost Klein presenteert Europapa voor Songfestival bij Arjen Lubach (video)

Actuele video's

Meer actuele video's