Heleen van Royen zag schoondochter Suzanne Schulting enkel breken: ‘Moeilijk om te zien’

Heleen van Royen zag schoondochter Suzanne Schulting enkel breken: ‘Moeilijk om te zien’

Heleen van Royen zag schoondochter <em>Suzanne Schulting</em> enkel breken: ‘Moeilijk om te zien’ Heleen van Royen was getuige van het WK Shorttrack, maar voor haar en haar gezin was het geen leuk evenement. Haar schoondochter Suzanne Schulting viel en brak haar enkel op het ijs. “Het is heel moeilijk om te zien”, vertelt de schrijfster. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar Bekijk deze video » Wendy van Dijk prijst zoon Heleen van Royen, Sam: 'Geweldige uitstraling' Bekijk deze video » Suzanne Schulting:' Of ik veel pijn heb?' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 22 maart om 09:16

Heleen van Royen was getuige van het WK Shorttrack, maar voor haar en haar gezin was het geen leuk evenement. Haar schoondochter Suzanne Schulting viel en brak haar enkel op het ijs. “Het is heel moeilijk om te zien”, vertelt de schrijfster.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's